tisdag, juni 15, 2010

En vecka i paradiset!

Nu är vi tillbaka i Sverige efter en vecka i paradiset Marmaris, Turkiet!
Vår semester har varit toppen även om vi råkade ut för ett par ordentliga åskoväder de sista kvällarna. Vi kunde iallafall sola och bada varje dag och det var huvudsaken. Både Bus och Lilla O passade även på att fixa till sommarfrisyrerna hos hotellets egen frisör. Bus diagnoser har vi inte märkt mycket av den tid vi tillbringat med vårt resesällskap men då vi var ensamma med honom blev det väldigt tydligt att åtminstonde mr Tourettes följt med honom som fripassagerare på resan. Ticsen har varit väldigt intensiva och stundtals riktigt jobbiga när vi var ensamma på hotellrummet. Flygresan gick bra både dit och hem men transfern mellan flygplatsen och hotellet var jättelång och jobbig. På hemresan blev Bus dessutom åksjuk och kräktes ner hela sig i bussen.

Turkiet visade sig vara ett mycket trevligt semesterland och turkarna är barnkära och vänliga. Visst blev det ett evigt tjatande från försäljarna på bazaren och att ständigt behöva köpslå och pruta var inte heller så kul men aldrig möttes vi av ett otrevligt ord från någon trots att vi många gånger sa att vi inte var intresserade. Nu blev det en hel del shopping ändå, det var ju ganska ordentligt mycket billigare än i Sverige och det var jättekul att kunna frossa i alla kläder och prylar som fanns att köpa.










8 kommentarer:

Nina sa...

Ååh, vilka härliga bilder! Och snygga i håret båda två :)

Vad roligt att resan gick bra!
Och välkomna hem!
Ni tog väl med er lite sol å värme nu?!

Kram Nina!

Anonym sa...

Välkomna hem! Har saknat er! Härliga underbara bilder. Ni ser ut att ha haft det jättebra. Här är det lite upp och lite ner, utbrändheten står på glänt i dörren men jag försöker mota olle ur grind. Det gäller att orka hela vägen, nu när vi kommit så långt.

Kramar till er !!

/ Alicia

Mia sa...

Oj vad mysigt ni verkar ha haft det. Och riktigt fina i håret blev de :-)

Cina sa...

Välkomna hem! Så roligt att höra att resa ändå gick så bra! Det blir fina minnen! Otroligt häftiga frisyrer ju! Store Bror blir avundsjuk på Bus nu!
Och mamman mår bra hoppas jag!!!!!
Varm kram!

Bellan sa...

Vilka underbart härliga bilder! Ser ut som ni haft en lyckad semester trots allt.
Duktiga frisörer, häftigt att Bus och Lilla O vågade prova dem.

Ha det gott här hemma nu.
KRAMIS!

Anonym sa...

Ser härlig ut! Hur gick flygresan? Har tänkt att ringa flera ggr men det har inte blivit av!
//Matilda G

mia-marie sa...

så himla härligt =) vilka underbara bilder...skönt att det gått någorlunda bra ändå...och välkommen hem till den svenska sommaren!!!

Kram Mia-Marie

mamma zoffe sa...

Tänkte på er den veckan då ni var där och hur det gick :-)

tittar bara in så här på midsommaraftonens morgon och önskar er en skön sådan!!

KRAMISAR