onsdag, oktober 27, 2010

Bloggaren som försvann...

Ja, det blev ett långt blogg-uppehåll. Helt oplanerat men nödvändigt eftersom det varken fanns tid eller ork till att blogga.

Under min frånvaro från bloggen har vårt liv här hemma rullat på utan några större nyheter eller händelser. Bus tillbringar allt mer tid på sitt rum. Det är inga problem med att få honom att vara i skolan men i stort sett all fritid tillbringas på rummet. Om det vid något tillfälle är nödvändigt för oss att han följer med oss bort är det viktigare än någonsin att han är väl förberedd i god tid innan. Just den delen är absolut jobbigast just nu tycker jag. Att aldrig få vara spontan. Ibland är jag så vansinnigt trött på att ständigt planera, planera och planera.

Något som vi har planerat sedan länge är en teaterresa. I mitten av november åker hela familjen tåg till Stockholm och där ska vi hinna med lite shopping, se på musikalen "Sugar - I hetaste laget" samt besöka Vasa-museet. För att göra det så bra som möjligt för Bus kommer vi att bo på ett hotell som vi bott på tidigare och musikalen spelas på Oscars-teatern som han även varit på vid en tidigare resa. Det nya för honom kommer att bli Vasa-museet men det ser vi ändå som ett säkert kort eftersom det är något som han själv önskat.

Nu är det bara ett par skoldagar kvar och sedan blir det höstlov. Eftersom jag jobbar nu kommer det att bli det första höstlovet Bus måste klara sig själv hemma. Känns lite jobbigt att lämna honom ensam men det kommer nog att gå bra ändå.

Kram!

4 kommentarer:

Nina sa...

Men hej! Kul å se dig igen!
Hittade dig förresten på fb, om du undrade vem som skickade vänförfrågan :)

Hoppas det går bra med er resa!
Känner igen det där att man saknar spontaniteten. Man är så himla låst. Hela tiden.

Ha det fint!
Kram Nina!

Bellan sa...

Hej!
Kul att höra ifrån dig igen!
Det ser ut som att livet rullar på för er också.
Hoppas ni får trevligt på utflykten och att Bus klarar lovveckan bra. Lov är ju alltid lite knepigt i vår familj...
Kramar till dig!
//Bellan

Unknown sa...

Hej

Har börjat följa din blogg och känner igen mig en hel del i det du skriver. Jag önskar er en trevlig resa och att det blir riktigt mysigt!!

kram

Anonym sa...

Du har rätt att vara hemma med Bus som med Vab när det är skollov.