fredag, januari 02, 2009

Minnen och löften

På nyårsaftonen var vi bjudna till min syster men vi skulle inte åka dit förrän på kvällen. Vi åt middagen här hemma för oss själva.

Passade på att prata med Prins Bus och Lilla O om vad de tyckt varit det bästa och det sämsta med året som gått. Prins Bus tyckte att det sämsta var att han haft stora problem med infekterade mollusker (som nu är borta, tack o lov!!).

Det bästa var att han fått en rätt bra ersättning från försäkringsbolaget för de ärr han har kvar på armbåge och knä sedan han ramlat och skrapat upp fula sår. För pengarna fick han köpa ett Nintendo Wii och de kommer också att räcka till en ny cykel till våren.

Lilla O tyckte att det bästa var att vi köpt ny bil i somras. Just det blev jag rätt förvånad över eftersom hon i flera veckor efter att vi bytt bil klagade varje gång vi skulle ut och åka i den. DÅ tyckte hon att den var obekväm, NU var den det bästa som hänt under året. :-) Hennes sämsta var att lilla fritt fall-karusellen var stängd när vi besökte Gröna Lund i somras.

Jag frågade om de hade några nyårslöften inför 2009 och Prins Bus sa då att han tänkte lova att aldrig mer bråka. Fint tänkt av honom men det blir nog väldigt svårt att hålla det löftet. Han är ju ingen elak person men han råkar ofta i bråk och det hänger ju ihop med hans svårigheter att hejda sina impulser.

Lilla O´s löfte var att hon aldrig mer skall be om att få handla för månadspengen i förskott. Nu tänker hon bli sparsam och försöka få ihop pengar till en egen hundvalp.

En riktigt trevlig nyårsmiddag blev det. Senare på kvällen åkte vi hem till syrrans familj och där fortsatte kvällen med trevligt umgänge och ett hejdundrande fyverkeri.

Inga kommentarer: