måndag, april 27, 2009



En liten primadonna gjorde sin debut igår. Lilla O´s kör Kantarellan spelade upp musikal. Det var en enkel men ack så viktig historia om vänskap. Lilla O hade första repliken som var: "Titta där är han". Hon hade en liten skrynklig lapp hemma där denna replik stod uppskriven och hon hade övat länge.


När huvudpersonen i musikalen hade sjungit sin solosång satt Lilla O redo med mikrofonen.


"Titta där är...." började hon och sedan: "mäh, den är ju inte på!". Då vaknade ljudteknikern till och skruvade upp ljudet i micken. "Titta där är han!" Upprepade Lilla O, rödblommig av rodnad.


Tokigt att det strulade med mikrofonen men det var snart glömt och resten av musikalen rullade på fint. Lilla O applåderade själv också efter varje avslutat sångnummer. Yngst i kören är hon men hon hade inte några problem med att komma ihåg sångtexterna.


I den främre raden stod hon med solhatt och ljustgul sommarklänning med rosa rosor. Med krusat hår och den breda gluggen där framtänderna suttit var hon söt som socker.


Bus följde med till musikalen under protest men jag tror nog att även han uppskattade framträdandet.

4 kommentarer:

Pilla sa...

Vad fina dom är. Skönt att allt gick bra trots mickrofonstrul.

Hon är verkligen söt som socker!!

Kram

Lilja sa...

Hej!

Vad roligt att se. *glad* Pirrigt det måste ha varit, men ack så spännande också.

Kramkalas

Cina sa...

Så fina! Vad roligt att det gick bra till slut! Mmmm, känner igen Prins Bus, vår Store Bror följer helst inte heller med när Lilla Syster ska uppträda med dans eller på konsert. Men jag tror som du, någonstans där inne uppskattar de det i alla fall!

Mi@ sa...

*hehe* en fjäril går också bra - vi har haft dom flesta insekter som husdjur...
Jo, dessa fötter, man har ju sådant himla behov av dom, tyvärr! *suck* Jag har inte körkort heller, utan cyklar eller går i den mån det går :-) men nu har jag köpt en moped, som vi ska "prutta" runt med hedan efter...

Svar hos mig, ovan!

Så himla härligt med sommarklänning, solhatt och stå och sjunga det är sommar det!!!

Hoppas ni får en underbar Valborg!
Kram