söndag, december 07, 2008

Smakar bra


Vi är på badhuset. Lilla O försöker lära sig simma och det går faktiskt riktigt bra förutom den viktiga detaljen att hon inte kan hålla huvudet ovanför vattenytan. Man ser lite hår och ibland kan man även skymta ögonbrynen men resten är under ytan. Det gör ju inte så mycket men trots att hon är suveränt bra på att hålla andan så måste hon ju hämta luft lite då och då och avbryta simningen. Varje gång hon gör en paus frågar hon om hon kommer att få en milkshake när vi skall äta på McDonalds efter badet. "Kanske..." svarar jag. Milkshake har blivit hennes nya favorit.


Efter badet åker vi till McDonalds. Det är nästan tomt i restaurangen , vi har medvetet valt att åka dit lite sent eftersom det inte funkar bra att äta där om det är mycket folk. Lilla O äter duktigt sin hamburgare och petar i sig sina strips. Tjatar fortfarande om milkshaken som hon vill ha till efterrätt. Till slut har hon ätit sin mat och det är dags att beställa efterrätten. Hon suger i sig milkshake med jordgubbssmak och njuter av det goda. Hon gör en liten paus och suckar belåtet och säger: "Åh, det här var nästan överdrivet gott!!!".


Kanske en slogan man kan sälja in till McDonalds: "Överdrivet gott". Borde i alla fall sälja bättre än "Ingen big deal". :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Va gulligt.!!!
Ja, det borde verkligen bli en ny slogan. haha

Skönt att bada.. * Vill Oxå*

Hoppas ni hade en skön stund.

Massa kramar.